opnamestudio Den Haag

Studio

Professionele opnamestudio in Den Haag

SoundStudio Southwood is een professioneel gebouwde en goed uitgeruste opnamestudio in Den Haag in de wijk Bezuidenhout. De studio wordt gerund door gediplomeerd producer en recording & mixing engineer Rolf Moester. De werkzaamheden en mogelijkheden van de studio zijn veelzijdig. De resultaten klinken goed, de klanten zijn tevreden. De tarieven zijn klantvriendelijk.

De opnamestudio bestaat uit één ruimte van 20 m2 met permanente luchtverversing en een airco. Isolatie en akoestische panelen zorgen voor een goede akoestiek voor opnemen en afmixen. De studio werkt met kwalitatieve apparatuur en de meest geavanceerde software / plugins voor muziekproductie en audiobewerking. Er zijn diverse versterkers en instrumenten voorhanden.

De studio is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er zijn vele voorzieningen zoals winkels en eetgelegenheden in de buurt. In de patio naast de studio kan men pauzeren.

vakkundig

veelzijdig
laagdrempelig

Even bellen?

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag.

Contact

Heb je vragen of wil je boeken? Neem gerust en vrijblijvend contact op!

SoundStudio Southwood
Willem van Outhoornstraat 86
2593 ZZ Den Haag

NL93ABNA0863020399
BIC-code: ABNANL2A

KvK
BTW

53216172
NL001382113B45

Bij de studio geldt betaald parkeren op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 14:00. De studio heeft een vergunning voor bezoekersparkeren: geef je kenteken door, dan is het parkeren gratis.