Diensten Southwood sound studio

Diensten

Van rock tot rap EN van klassiek TOT elektronisch

Bij SoundStudio Southwood is vrijwel alles mogelijk op het gebied van geluidopnamen, geluidbewerking en muziekproductie. De studio doet alle muziekstijlen: van rock tot rap en van klassiek tot elektronisch. Maar ook de opname en bewerking van ‘functionele audio’ zoals voice overs. Zie hieronder voor meer info over de diverse diensten.

OPNEMEN

Professioneel opnemen van spraak, zang en muziekinstrumenten. Met je eigen instrument of met spullen van de studio. Opnames kunnen ook op een externe locatie, bijvoorbeeld in geval van een koor of een vleugel thuis.

PRODUCTIE

De studio kan jouw muzikale creaties helpen verrijken door extra partijen toe te voegen, eventueel via de inzet van sessiemuzikanten, en met ‘software instruments’ op de computer. De studio kan zelfs de gehele muziekproductie voor jou verzorgen. Ook kan de studio je helpen bij het schrijven / verbeteren van je songtekst.

MIXEN & MASTEREN

De verschillende partijen in een muziekstuk moeten samen zo goed mogelijk klinken. Dat vergt een goede volumebalans en tonale balans, de inzet van vele bewerkingen en een smaakvolle toepassing van effecten. Bij de mastering worden de laatste slagen gedaan om de track naar “radio ready” standaarden te tillen. De studio mixt en mastert ook muziek die elders is opgenomen/geproduceerd.

AUDIOBEWERKING

Nabewerking van podcasts, verwijderen van ruis en andere bijgeluiden uit (oude) opnamen, remastering, inkorten of anderszins versnijden van muziek, rechttrekken van timing-foutjes, corrigeren van valse zang, maken van karaoke-medleys. Alles is mogelijk.

GROEPSACTIVITEIT LIEDJE OPNEMEN

Wil je met een groep een liedje opnemen voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld voor een vertrekkende collega, jarige of (jubilerend) bruidspaar? Of als activiteit voor een kinderfeestje of vrijgezellendag? Gegarandeerd een leuke middag met een leuk resultaat. De studio kan van elk nummer de karaoke-versie leveren. Maximaal 12 personen.

OEFENRUIMTE

SoundStudio Southwood kan ook als oefenruimte worden gehuurd door individuen en groepen. Zie de tarieven.

Even bellen?

Wil je boeken? Of staat wat jij zou willen, niet in dit overzicht? Neem gerust contact op.

Contact

Heb je vragen of wil je boeken? Neem gerust en vrijblijvend contact op!

SoundStudio Southwood
Willem van Outhoornstraat 86
2593 ZZ Den Haag

NL93ABNA0863020399
BIC-code: ABNANL2A

KvK
BTW

53216172
NL001382113B45

Bij de studio geldt betaald parkeren op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 14:00. De studio heeft een vergunning voor bezoekersparkeren: geef je kenteken door, dan is het parkeren gratis.